Monoï de Tahiti Koleksiyonu

Monoï de Tahiti ® dünyasına hoş geldiniz. Unique Kozmetik formülleri için Monoï de Tahiti ® Koleksiyonu...

Tahiti Polinezyası kadınlarının doğal güzellik sırları olan bu koleksiyonun hammaddeleri Fransız Polinezyası olarak da bilinen, güney denizlerinin refah ve gelenek sembolü olan, Ekvator ve Oğlak Dönenceleri arasındaki 5 takımadadan temin eliyor.

Bu adaların toprakları volkanik ve mercan kökenli, iklimi ise nemli ve tropikal. Bu olağanüstü iklim ve coğrafi koşullar, güneşin eksik olmadığı adalarda tüm canlı türleri için bulunmaz bir yaşam ortamı, biyolojik çeşitlilik için istisnai bir rezervuar sağlıyor. .

Monoï de Tahiti ® koleksiyonu 1992 den beri Tahiti de, ISO 9001 güvencesi altında ve farma kalitede yapılıyor.

Hemen her türlü kozmetik formülünde (yüz ve vücut bakım kremleri, losyonları, saç ve vücut yağları, maskeler, şampuanlar, duş jelleri, sabunlar, saç kremleri, koruyucu güneş ürünleri, ruj, dudak balmleri, aroma-terapik ürünler, mumlar, butter, peeling ve scrub gibi ürünlerde) kullanıma uygun, taşıdığı aktifler ile ürünlere pek çok özellik taşıyan, üretim yöntemi ve çeşitliliği ile eşsiz bir ürün grubu.

Monoï de Tahiti ®’nin garantilenmiş kalitesi ve eşsizliği “Appellation D'origine” (köken/menşei garantisi) ile dünyaca korunmaktadır.
                       

Coconut Milk Dry Extract

Yaşlı Güney Pasifik şifacıları için, vücudu nemlendirmek ve korumak için hindistan cevizi sütü ile masaj yapmak, geleneksel bir ritüeldir. Coconut Milk Dry Extract cilt ve saç için koruyucu ve yenileyici etkileri ile ...

Devamını Okuyun

Exfoliating Pink Sand from Tikehau

Polinezya takımadaları, milyonlarca yıl önce volkanların ortaya çıkışı ile kurulmuştur. Bu jeolojik olgu birbirini izleyen adalar zincirini yarattı. Volkanik faaliyet biter bitmez, uygun çevre koşullarının etkisiyle, sahil boyunca mercanlar oluşmaya b...

Devamını Okuyun

Frangipani Oily Extract

Frangipani dünyanın en güzel tropik ağaçlarından biridir. Ayrıca kokusu çok takdir edilen tıbbi bir bitkidir. Frangipani Oily Extract, ölümsüz olarak kabul edilen bu bitkinin tüm özelliklerini ve aromasını taşır. Nemlendi...

Devamını Okuyun

Kau Pe Flower Extract

Tiare çiçeğinin Tahiti de sembol olarak kabul edildiği gibi, Kau Pe çiçeği de Markiz Adalarının sembolüdür. Açık taçlarda kullanılan Kau Pe çiçekleri özellikle, büyüleyici, ince ve hassas k...

Devamını Okuyun

Monoï de Tahiti® Butter

Monoï de Tahiti katalitik hidrojenasyona tabi tutularak mükemmel istikrarlı beyaz bir tereyağı haline getirilir. Monoi de Tahiti Butter ideal cilt sıcaklığında kolaylıkla erir. Aktif etkisinin yanında kozmetik formüllerin duyusal dokusunu boyutlandırır, z...

Devamını Okuyun

Monoï de Tahiti® Brut Toco

Tiare çiçeklerinin (Gardenia Tahitensis), Tahiti de üretilen Hindistan Cevizi Yağı'nın içinde bekletilerek etkin maddesinin alınmasıyla elde edilen %100 doğal bir üründür. Fransız Polinezyasının sembolü olan “Tahit...

Devamını Okuyun

Monoï de Tahiti® Natural Ginger

Bu yağlı öz, Tiare çiçeğinin yumuşatıcı ve yatıştırıcı etkilerini, Tahiti zencefilinin uyarıcı ve enerji verici etkileri ile mükemmel bir şekilde birleştirir.

Inci Name: Cocos nucifera (coconut) oil, Gardenia tahit...

Devamını Okuyun

Monoï de Tahiti® Soap Noodles

Bu sabun makarnası Monoï de Tahiti’nin tüm özelliklerine sahiptir. Sabunun ana bileşenleri tüm cilt tipleri için uygundur. Hatta kuru ve hassas ciltlere özellikle tavsiye edilir. Dermotolojik sabunlarda yaygın olarak kullanılır. Cil...

Devamını Okuyun

Monoï de Tahiti® Natural Frangipani

Monoi de Tahiti içerisinde double soaking yöntemiyle Frangipani çiçeklerinin işleme tabi tutulmasıyla elde edilir. %100 doğaldır.
“Frangipani” adı 12.yüzyılda ismi Frangipani olan İtalyan bir bilim adamının bu çi&...

Devamını Okuyun

Monoï de Tahiti® Natural Noni

Monoi de Tahiti içierisinde double soaking yöntemiyle Noni yapraklarının işleme tabi tutulmasıyla elde edilir. Monoï de Tahiti® Noni, bir aktif madde olarak kozmetik formüller içine dahil edilebilen %100 doğal, bitkisel güzellik bak...

Devamını Okuyun

Monoï de Tahiti® Natural Vanilla Beans

Bu ürün Monoi de Tahiti’nin tüm avantajlarını vanilyanın afrodizyak etkisi ve duygusal erdemiyle birlşetirmiştir.

Inci Name: Cocos nucifera (coconut) oil, Gardenia tahitentis (tiare) flower, Vanilla planifolia fruit e...

Devamını Okuyun

Monoï de Tahiti® Natural Oceanian Saffron

Rea Tahiti de denilen Okyanus Safranı dermo-kozmetik özelliklere sahip, renklendirici ve aromatik bir köktür. Curcuminoids, Carotenoids, Vitamin-A, foto protektan ve antioksidan özelliklere sahip moleküller içerir. Kozmetik ürün...

Devamını Okuyun

Monoï de Tahiti® Natural Umuhei

Doğal Umuhei markiz geleneğinden gelen bir güzellik yağıdır. Her sabah Polinezya kadınları, aromatik çiçek, yaprak, meyve ve baharatlardan kendilerine kolye yapar ve bunu bütün gün takarlar. Akşamları ise bu kolyeyi Hindistan cevizi yağ...

Devamını Okuyun

Monoï de Tahiti® Sandalwood Milk

Monoi yağı ve Sandal ağacının hydrophilic fraksiyonlarından oluşan doğal emülsiyon, gerçek Monoi Milk’lerinin oluşumunu sağlar. Bu sayede bu güzel bitkilerin tüm yeteneklerinden her türlü formülde yararlanabilirsiniz. Suda &cce...

Devamını Okuyun

Monoï de Tahiti® Tiare Milk

Monoi yağı ve Tiare çiçeğinin hydrophilic fraksiyonlarından oluşan doğal emülsiyon, gerçek Monoi Milk’lerinin oluşumunu sağlar. Bu sayede bu güzel bitkilerin tüm yeteneklerinden her türlü formülde yararlanabilirsi...

Devamını Okuyun

Monoï de Tahiti® Vanilla Milk

Monoi yağı ve Vanilyanın hydrophilic fraksiyonlarından oluşan doğal emülsiyon, gerçek Monoi Milk’lerinin oluşumunu sağlar. Bu sayede bu güzel bitkilerin tüm yeteneklerinden her türlü formülde yararlanabilirsiniz. Suda ç&...

Devamını Okuyun

Niaouli Essential Oil

Niaouli Esansiyel Yağı Yeni Kaledonya ve Pasific kıyıları boyunca yaygın olarak kullanılır, dekonjestan etkisi ve ağrı için masaj yapılarak uygulanır. Kozmetikte ise aktif, hoş, verimli kokusu ve ferahlatıcı etkisi için kullanılır.

I...

Devamını Okuyun

Pacific Sandalwood Essential Oil

Zenginlik ve lüks simgesi olan Pasifik Sandal Ağacı Esansiyel Yağı, yaygın olarak parfümeri ve kozmetik alanında kullanılır. Ancak tıpta da deri hastalıkları ve akciğer iltihaplarının tedavisinde geniş ölçüde kullanılır.

Devamını Okuyun

Pure Monoï de Tahiti® Liquid Soap

Bu sıvı sabun bazı, zengin ve dolgun köpüklü bir sıvı bir yıkama maddesi oluşturur. Kişisel hijyen ürünleri, cilt bakımı ve makyaj temizleme ürünlerinde ana katkı maddesi olarak kullanılabilir.

INCI Name:

Devamını Okuyun

Roucou Oil

Güneşin tohumları olarak adlandırılan Roucou ile ilgili son yıllarda yapılan bilimsel çalışmalar tıbbi ve kozmetik alanlarında kullanılabilecek ilginç özelliklerini ortaya çıkartmıştır. UV ışınlarına karşı foto-koruma, anti-oksidan, anti-r...

Devamını Okuyun

Tahitian Black Pearl Powder

Polinezya Lagününün Mücevherleri…
 
Efsaneye göre Tahiti Black Pearl, gökyüzü kralı olan Tahiti tanrısı Oro’dan erkeklere gelen bir hediyedir. Mercan adalarının gizli bir hazinesi olarak değerlendir...

Devamını Okuyun

Tamanu Original Unrefined Oil

Yüzlerce özelliği olan bu kutsal ağaç Pasifik bölgesinde yetişir. Yerel ilaç yapımında çok önemli bir rol oynar. Meyveleri, yaprak ve kökleri muhteşem tedavi edici özelliklere sahiptir.
1950’li yıllarda yap...

Devamını Okuyun

Vanilla Oil Sunflower Support

Bu yağın üretiminde zengin vanilya etkisi için, Bourbon Vanilyası ve Tahiti Vanilyası bir arada kullanılmıştır. “Tahiti’nin Siyah Altını” olarak adlandırılan bu lüks ve popüler baharatdan elde edilen Vanilla Oil Sunflower Support ...

Devamını Okuyun

Virgin Coconut Milk Oil

Hindistan Cevizi Ağacı, gıda, barınak ve koruma sağlayarak “hayat ağacı” ünvanını hak etmiş ve Tahiti de Polinezya kültürünün ayrılmaz bir parçası olmuştur. Güney Pasifiğin geleneksel şifacıları çok eski zamanlarda...

Devamını Okuyun