Oily Extract

                       

Frangipani Oily Extract

Frangipani dünyanın en güzel tropik ağaçlarından biridir. Ayrıca kokusu çok takdir edilen tıbbi bir bitkidir. Frangipani Oily Extract, ölümsüz olarak kabul edilen bu bitkinin tüm özelliklerini ve aromasını taşır. Nemlendi...

Devamını Okuyun

Roucou Oil

Güneşin tohumları olarak adlandırılan Roucou ile ilgili son yıllarda yapılan bilimsel çalışmalar tıbbi ve kozmetik alanlarında kullanılabilecek ilginç özelliklerini ortaya çıkartmıştır. UV ışınlarına karşı foto-koruma, anti-oksidan, anti-r...

Devamını Okuyun

Vanilla Oil Sunflower Support

Bu yağın üretiminde zengin vanilya etkisi için, Bourbon Vanilyası ve Tahiti Vanilyası bir arada kullanılmıştır. “Tahiti’nin Siyah Altını” olarak adlandırılan bu lüks ve popüler baharatdan elde edilen Vanilla Oil Sunflower Support ...

Devamını Okuyun