Genel Kimyasallar

                       

Allantoin

Cildi yenileyici ve koruyucu etkisi kanıtlanmış doğal bir aktiftir.
ABD Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) Allantoin’i Kategori 1 (güvenli ve etkili) de cilt koruyucu olarak sınıflandırmıştır.
Bir kozmetik hammadde olarak Allantoin’in &cced...

Devamını Okuyun

Caprylic/Capric Triglyceride

Yağlılık hissi vermeyen, düşük viskoziteli, yumuşatıcı ve yağlandırıcıdır. Özellikle “oil-free” ürünlerde yaygın olarak kullanılır. Okside olmaması çok büyük bir avantajdır. Cilt ve saç bakımında, ayrıca makya...

Devamını Okuyun

Cetearyl Alcohol

Bitkisel kaynaklı yağ alkolü, formülasyonları kalınlaştırmak ve stabilize etmek için kullanılır. Ayrıca cilde yumuşatıcı bir his verir.

INCI Name: Cetearyl alcohol
Diğer isimleri: Cetylstearyl alco...

Devamını Okuyun

Cetyl Alcohol

CETYL ALCOHOL
Cetyl alcohol bitkisel yağlardan elde edilir. Bu çok amaçlı kalınlaştırıcı ajanın aynı zamanda nemlendirme özelliği de vardır. Krem ve losyonlara eklendiğinde viskozite arttırır, emülsiyonun yapısını iyileşti...

Devamını Okuyun

Cyclomethicone

Shea Butter gibi ağır yumuşatıcıların yağlılık hissini azaltacaktır. “Oil free” nemlendiriciler için mükemmel bir yumuşatıcıdır. Saç bakımında hafif kondisyoner etkisi yanında ıslak-kuru taranmayı kolaylaştırır. 

Devamını Okuyun

Cyclosiloxane Blend

Benzersiz volatilite özelliği ile kişisel bakım ürünlerinin bir numaralı baz yağıdır. Cilt üzerinde çok iyi yayılır, hiçbir yağlı kalıntı ya da his bırakmaz.

INCI Name: Cyclopentasiloxane (and) Cyclohexas...

Devamını Okuyun

Dimethicone 100, 200, 350 & 1000

Dimethicone farklı viskoziteleri de olan, hafif silikon yağlarıdır. (100cs, 200cs, 350cs, 1000cs)
Dimeticone, kişisel bakım ürünlerinde kullanılan çoğu silikonlar gibi, cilt üzerinde hidrofobik koruyucu bir film tabakası oluşmasını sağlar. K...

Devamını Okuyun

Konjac Mannan Gel Powder

Konjac Mannan ® Gel Powder Amorphophallus konjac bitkisinin yumru şeklindeki köklerinden yapılmış bir polisakkarittir.
Konjac bitkisi Güney-Doğu-Afrika ve Asya'da yetişen Araceae ailesine aittir. Çin'de “Konyaku" olarak, Ja...

Devamını Okuyun

Polysorbate 20

Polysorbate 20 temizlik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılan bir yüzey aktif madde ve emülgatördür. Uçucu yağlar için mükemmel bir çözücüdür, aynı zamanda bir ıslatma ajanı, viskozite dengele...

Devamını Okuyun

α-Bisabolol Natural

α -Bisabolol derinin iyileşme sürecini hızlandırır. Cildi çevresel stres etkilerinden koruyan doğal bir aktif maddedir.

INCI Name: alpha-bisabolol
Diğer isimleri: Levomenol
Gör...

Devamını Okuyun