Naturel Yağ ve Butter Grubu

 

Soğuk Press Yağlar

Soğuk sıkma yağlar, kimyasal uygulama içermeden mekanik bir şekilde yağ elde etmektir.
İşlem sırasında sıcaklık maksimum 40°C’ye ulaşır, böylece bitkinin öz değerlerinde kayıp yaşanmaz.
 

Butter’lar

Butter; Temel olarak katı form da olan bitkisel yağlar olarak tanımlanabilir. Kozmetikte cilt bakım ürünleri, losyonlar, kremler, renkli kozmetik grubu, masaj yağları ve benzeri birçok alanda kullanılır.


 
                       

Apricot Kernel Oil

Inci Name: Prunus Armeniaca Kernel Oil
Türkçe ismi: Kayısı Çekirdeği Yağı
Apricot oil, hafif ve nazikçe nemlendirir ve nem dengesinin korunmasına yardımcı olur. GLA also plays a role in firming an...

Devamını Okuyun

Avocado Oil

Inci Name: Persea Gratissima Oil
Türkçe ismi: Avocado Yağı
Yüksek cilt penetrasyonu ve hızlı emilim sağladığı için kozmetikte tercih edilir. E Vitamini bakımından son derece zengin bir kaynaktır. Ye...

Devamını Okuyun

Cocoa Butter

Inci Name: Theobroma Cacao Seed Butter
Cocoa butter, kakao ağacı meyvelerinden üretilmiştir. Ciltteki kırışıklıkları ve kurumayı önler. Dejenerasyonu azaltır ve onarıcıdır. Kremlerde, losyonlarda, balmlarda, fondötenlerde ve masaj ...

Devamını Okuyun

Grape Seed Oil

Inci Name: Vitis Vinifera Seed Oil
Türkçe ismi: Üzüm Çekirdeği Yağı
Grape seed oil, E vitamini için iyi bir kaynaktır. Şaşırtıcı derecede nemlendirici özelliğe sahiptir. Saç ...

Devamını Okuyun

Jojoba Oil

Inci Name: Simmondsia Chinensis Oil
Türkçe ismi: Jojoba Yağı
Kolayca emilir, yumuşak ve esnek bir cilt bırakır. Bir nemlendirici olarak oldukça etkilidir. Zamanla canlılığını kaybetmiş ciltlere daha gen&...

Devamını Okuyun

Mango Butter

Inci Name: Mangifera Indica Seed Butter
Mango butter, mango ağacının çekirdekleri elde edilir. İyi derece yumuşatma özelliği vardır ve güneşe karşı koruyucu bir etki katar. Onarıcı ve besleyicidir. Losyonlarda, saç kr...

Devamını Okuyun

Nat Deodorized Walnut Butter

Inci Name: Juglans Regia Seed Oil (and) Hydrogenated Walnut Seed Oil
Türkçe ismi: Doğal (kokusu alınmış) Hidrojene Ceviz Yağı – Butter tipi
Ciltte kolayca yayılır ve hızlı bir şekilde nüfuz eder. Koz...

Devamını Okuyun

Nat Deodorized Walnut Oil

Inci name: Juglans Regia Seed Oil
Türkçe ismi: Doğal (kokusu alınmış) Ceviz Yağı
Mükemmel nemlendirici özellikleri ile cilt ve saç ürünlerinde yumuşatma etkisi sağlar. Sebum dengesini...

Devamını Okuyun

Nat Gascony Plum Butter

Inci Name: Prunus Domestica Seed Oil (and) Hydrogenated Prunus Domestica Seed Oil
Türkçe ismi: Doğal Hidrojene Gascony Eriği Yağı – Butter tipi
Ciltte kolayca yayılır ve hızlı bir şekilde nüfuz eder....

Devamını Okuyun

Nat Hazelnut T.Oil

Inci Name: Corylus Avellana Seed Oil
Türkçe ismi: Doğal Fındık Yağı
Besleyici, nemlendirici ve yağlandırıcı özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Sebum dengesinin yenilenmesine ve cildin bariye...

Devamını Okuyun

Nat Organic Plum Oil

Inci Name: Prunus Domestica Seed Oil
Türkçe ismi: Doğal ve Organik Erik Çekirdeği Yağı
Yatıştırıcı, besleyici, nemlendirici ve yağlandırıcı özellikleri ile mükemmel hissedilir. Kolayca yayılır,...

Devamını Okuyun

Nat Pistachio Butter

Inci Name: Pistacia Vera Seed Oil (and) Hydrogenated Pistacia Vera Seed Oil
Türkçe ismi: Doğal Hidrojene Fıstık Yağı – Butter tipi
Ciltte kolayca yayılır ve hızlı bir şekilde nüfuz eder. Mat bir etki verir. Cildi nem...

Devamını Okuyun

Olive Oil

Inci Name: Olea Europaea Oil
Türkçe ismi: Zeytin Yağı
Olive oil, cilt elastikiyetini arttıran squalene içerir. Cildin derinlerine nüfuz eder ve besler. Bol miktarda polifenol içermesiyle cild...

Devamını Okuyun

Pomegranate Oil

Inci Name: Punica Granatum Seed Oil
Türkçe ismi: Nar Çekirdeği Yağı
Pomegranate oil, güçlü bir antioksidan değere sahiptir. Cildi nemlendirme, canlandırma, kırışıklıklara yardımcı olma v...

Devamını Okuyun

Premium Organic Almond Butter

Inci Name: Prunus Amygdalus Dulcis (and) Hydrogenated Sweet Almond Oil
Türkçe ismi: Primium Organik Hidrojene Badem yağı – Butter tipi
Yağlı ve ipeksi bir hissi vardır. Cilt üzerinde kolayca yayılır ve hızlı bir şeki...

Devamını Okuyun

Premium Organic Apricot Butter

Inci Name: Prunus Armeniaca Kernel Oil (and) Hydrogenated Apricot Kernel Oil
Türkçe ismi: Premium Organik Hidrojene Kayısı Çekirdeği yağı
Cildi besler ve parlaklık verir. Yağlı bir havası vardır, kolayca yayılır ve cildi...

Devamını Okuyun

Premium Organic Argan Butter

Inci Name: Argania Spinosa Kernel Oil (and) Hydrogenated Argania Spinosa Kernel Oil
Türkçe ismi: Premium Organik Hidrojene Argan Çekirdeği yağı
Sağlam dolgun bir havası vardır, ciltte kolayca yayılır ve hızlı bir şekilde...

Devamını Okuyun

Premium Organic Avocado Butter

Inci Name: Persea Gratissima Oil (and) Hydrogenated Avocado Oil
Türkçe ismi: Primum Organik Hidrojene Avokado yağı
Yumuşak ve zengin bir hissi vardır. Cilt üzerinde konforlu ve kuru bir yüzey bırakır. Son derece hafif...

Devamını Okuyun

Premium Organic Coconut Butter

Inci Name: Cocos Nucifera (and) Hydrogenated Coconut Oil
Türkçe ismi: Premium Organik Hidrojene Hindistancevizi yağı
Cilt için ideal bir besleyicidir. Pürüzsüz bir his verir. Hafif bir parlak, koruyucu bir...

Devamını Okuyun

Premium Organic Olive Butter

Inci Name: Olea Europaea Fruit Oil (and) Hydrogenated Olive Fruit Oil
Türkçe ismi: Premium Organik Hidrojene Zeytin Yağı
Besleyici, yumuşatıcı ve yağlandırıcı özelliği vardır. Güçlü kıvamıyla ciltte kolayc...

Devamını Okuyun

Rosehip Seed Oil

Inci Name: Rosa Canina Seed Oil
Türkçe ismi: Kuşburnu Çekirdeği Yağı
İnce çizgi ve kırışıklıkları önlemek ya da iyileştirmek için kullanılır. Kuru ciltler için etkili bir nemlen...

Devamını Okuyun

Sesame Oil

Inci Name: Sesamum Indicum Oil
Türkçe ismi: Susam Yağı
Susam yağının saçı ve dudakları yumuşatmak için eşsiz bir yeteneği vardır.  Susam yağı, doğal bir UV koruyucudur. Şaşırtıcı temizleme &o...

Devamını Okuyun

Shea Butter

Inci Name: Butyrospermum Parkii (Shea) Butter
Türkçe ismi:
Shea butter, Afrika kıtasında yetişen karite ağacının meyve tohumlarının preslenmesiyle elde edilmiştir. Hava, güneş ve tahrişlere karşı cildi koruyucudur. Krem,lo...

Devamını Okuyun

Sweet Almond Oil

Inci Name: Prunus Dulcis Seed Oil
Türkçe ismi: Tatlı Badem Yağı
Sweet almond oil, derin ve iyi bir nemlendiricidir. Cilt tahrişlerini yatıştırır. Yaşlanma sürecini geciktirir. Cildi besler, pürüz...

Devamını Okuyun

Wheat Germ Oil

Inci Name: Tritucum Vulgare Oil
Türkçe ismi: Buğday Tohumu Yağı
Cilde uygulandığında genel sağlık ve görünümünü iyileştirir. Yüksek antioksidan değeri, anti-aging tedavi yapar. Kır...

Devamını Okuyun