Octocrylene

Oktocrylene kolaylıkla bir formülasyonun yağ fazına dahil edilebilir. Avobenzone’i ışığa dayanıklı hale getirebilme özelliği vardır. Octocrylene, katı, kristal formdaki UV filtreler için mükemmel bir çözücüdür. Diğer UV-filtreleri ile birlikte yüksek bir SPF elde edilebilir. Dünya çapında onaylıdır.

INCI: Octocrylene
Kozmetik Uygulamalar: Güneşten koruyucu ve güneş sonrası ürünlerde, saç bakım ürünleri, koruyucu krem, losyon ve makyaj malzemelerinde
Görünüş: Berrak sarı kıvamlı sıvı
Çözünürlük: Tüm kozmetik yağlarda çözünür