Homosalate - HMS

Homosalate etkili bir UV-B filtredir. Her türlü güneş koruyucu üründe kullanılabilir. Katı, kristal formdaki UV filtreler için mükemmel bir çözücüdür.

INCI: Homosalate
Diğer isimleri: 3,3,5-trimethycyclohexyl salicylate, HMS
Kozmetik Uygulamalar: Güneşe karşı ve güneş sonrası ürünlerde, saç bakım ürünlerinde, güneşin zararlı etkilerine karşı koruyucu krem, losyon ve makyaj malzemelerinde
Görünüş: Berrak sarı sıvı
Çözünürlük: Tüm kozmetik yağlarda çözünür