Vitamin E Acetate

Etkili anti-inflamatuar ve anti-oksidan özellikleri vardır.
DL-Alpha tocopheryl acetate veya Vitamin-E acetate, kozmetik formülasyonlarında istikrarlı yapısı ile sıkça tercih edilir. E vitamini serbest radikallerin zararlarından hücre zarlarını korur. Bu nedenle UV ışını ve lipid peroksidasyonun neden olduğu cildin erken yaşlanmasını önleyebilir.

INCI Name: Tocophery acetate
Diğer isimleri: DL-Alpha Tocopheryl Acetate, Vitamin E
Kozmetik Uygulamalar: Her çeşit cilt bakım ürününde, güneş bakım ürünlerinde ve makyaj ürünlerinde..
Önerilen Kullanım: 0.5 – 5%
Görünüm: Şeffaf sarı viskoz yağ