Coenzyme Q-10

Coenzyme Q-10 yağda çözünen vitaminlere benzer bir yapıdadır ve her insan hücresinde bulunur.  Hücre içinde enerji üretimi için hayati öneme sahip bir yardımcı enzimdir.  Ayrıca serbest radikallere karşı son derece etkili, güçlü bir antioksidandır.

INCI Name: Caprylic/Capric Triglyceride (and) Tocopheryl Acetate (and) Ubiquinone
Diğer isimleri: Ubiquinone-10, Co-Q 10, CoQ-10
Kozmetik Uygulamalar: Her çeşit cilt bakım ürününde, losyon, krem, koruyucu, yaşlanma ve kırışıklık karşıtı kremler, güneş bakım ürünleri, renkli kozmetik ve dudak bakım ürünleri..
Önerilen Kullanım: 1 – 3%
Görünüm: Şeffaf, koyu portakal renkli, yağlı sıvı
Çözünürlük: Yağlarda çözünür
Co-Q10 içeriği: 10%
Vitamin E içeriği: 10%