Niacinamide

Niacinamide cilt aydınlatma ürünlerinde yaygın olarak kullanılan popüler bir vitamindir. Ancak, cilt görünümündeki yararları bunun çok ötesindedir. Niacinamide lekelenmiş, kuru ve hassas ciltler ya da anti-kırışıklık tedavisi için tasarlanmış cilt bakım ürünlerinin etkinliğini artırmak için iyi bir potansiyele sahiptir. Günlük bakım ve güneş bakım ürünleri için ideal bir adaydır.

INCI Name: Niacinamide
Önerilen Kullanım: 1 - 3%
Görünüm: Beyaz toz granül
Çözünürlük: Suda çözünür (100g/100ml)