Beta Carotene 5% OS

600 e yakın karotenoid vardır. Bunların arasında A Vitaminine en fazla dönüşen karoten Beta Carotene dir. Karotenoidler antioksidan özellikleri ile cildi serbest radikallere karşı korurlar. Ayrıca doğal bir pigment olan Beta Carotene cildin daha kolay bronzlaşmasında da yardımcı olur.

INCI Name: Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol Acetate, Beta-Carotene
Görünüm: Portakal – Koyu portakal yağlı sıvı
Çözünürlük: Yağda çözünür