Caprylic/Capric Triglyceride

Yağlılık hissi vermeyen, düşük viskoziteli, yumuşatıcı ve yağlandırıcıdır. Özellikle “oil-free” ürünlerde yaygın olarak kullanılır. Okside olmaması çok büyük bir avantajdır. Cilt ve saç bakımında, ayrıca makyaj ürünlerinde kullanılacak olan aktif maddeler için ideal bir çözücüdür.

INCI Name: Caprylic/Capric Triglyceride
Diğer isimleri: CCTG
Görünüm: Çoğunlukla renksiz berrak sıvı