Polysorbate 20

Polysorbate 20 temizlik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılan bir yüzey aktif madde ve emülgatördür. Uçucu yağlar için mükemmel bir çözücüdür, aynı zamanda bir ıslatma ajanı, viskozite dengeleyici ve dispersiye edici olarak kullanılır.

INCI Name: Polysorbate 20
Diğer ismi: POE (20) Sorbitan laurate
Görünüm: Açık altın sarısı sıvı
Uygulamalar: Kremler, merhem veya pomatlar, balsamlar, rujlar, maskaralar, oda spreyi, vücut spreyi..
HLB: 16.7