Grape Seed Oil

Inci Name: Vitis Vinifera Seed Oil
Türkçe ismi: Üzüm Çekirdeği Yağı
Grape seed oil, E vitamini için iyi bir kaynaktır. Şaşırtıcı derecede nemlendirici özelliğe sahiptir. Saç uzamasını teşvik eder ve yumuşak olmasını sağlar. Bununla birlikte, cildi besleyip onararak, sağlam ve düzgün olmasını sağlar. Vücut tarafından kolayca emilir. Yaşlılık lekeleri, güneş yanığı, kırışıklık ve çatlakları azaltmak için kullanılır.