Monoï de Tahiti® Brut Toco

Tiare çiçeklerinin (Gardenia Tahitensis), Tahiti de üretilen Hindistan Cevizi Yağı'nın içinde bekletilerek etkin maddesinin alınmasıyla elde edilen %100 doğal bir üründür. Fransız Polinezyasının sembolü olan “Tahiti Tiare”si, adaların uzak ıssız bölgelerinde yetişir ve filizlenme evresinde hasat edilerek çok kısa bir süre içinde kullanılır. İklim koşulları ve toprak kalitesi bu ürünün ayrıcalıklı özelliklerine katkıda bulunur. Monoï de Tahiti Brut Toco, doğal güzellik bakımı olarak Tiare çiçeğinin tüm erdeminin keyfini çıkarmanızı sağlar. Kozmetikte ve geleneksel Polinezya tıbbında kullanılır.
Hipo-allerjeniktir, cilt üzerinde siyah nokta yada yağ benekleri oluşturmaz. Yararlı Etkileri:

  • Cilt ve saç üzerinde artan ve kalıcı nemlilik sağlar.
  • Cilt ve saçın esnek ve yumuşak olmasını sağlar.
  • Cilt üzerinde sıkılaştırıcı etkisi vardır.
  • Cilt ve saçı iklimin ve çevrenin olumsuz etkilerine karşı korur.
  • Yıpranmış saçları ve cildi onarır.
  • Saç üzerinde parlaklık etkisi sağlar.
  • Tüm testler shea butter, jojoba, vazelin, Hindistan cevizi gibi çok bilinen ve kullanılan yağlarla karşılaştırılarak yapılmıştır. Etkinlik testleri için lütfen bizim ile irtibata geçiniz.
Inci Name: Cocos nucifera (coconut) oil, Gardenia tahitentis (tiare) flower, Tocopherol
 
 

Bu hammadde Ecocert listesine kayıtlıdır. Doğal ve Organik Ecocert'in standartlarına göre onaylanmış kozmetik formülasyonlarda kullanılabilir.