Monoï de Tahiti® Butter

Monoï de Tahiti katalitik hidrojenasyona tabi tutularak mükemmel istikrarlı beyaz bir tereyağı haline getirilir. Monoi de Tahiti Butter ideal cilt sıcaklığında kolaylıkla erir. Aktif etkisinin yanında kozmetik formüllerin duyusal dokusunu boyutlandırır, zengin bir his verir.

Inci Name: Hydrogenated Cocos nucifera (coconut) oil, Gardenia tahitentis (tiare) flower, Tocopherol



Bu hammadde Ecocert listesine kayıtlıdır.
Natural ve Organik Kozmetik standartlarına uygundur.