Kau Pe Flower Extract

Tiare çiçeğinin Tahiti de sembol olarak kabul edildiği gibi, Kau Pe çiçeği de Markiz Adalarının sembolüdür. Açık taçlarda kullanılan Kau Pe çiçekleri özellikle, büyüleyici, ince ve hassas kokuları bakımından takdir edilirler. Modern kozmetikte gliserin, en ideal ekstraksiyon çözücülerden biri olmaya devam etmektedir. Toksisite içermeyen bu çözücü Kau Pe’yi kozmetik aktif olarak kullanmanızı sağlar. 
Bu bitki özü, gliserinin yumuşak dokunuşuyla, Kau Pe’nin besleyici özelliklerini ve tatlı kokusunu, farklı kozmetik ürünlerde kullanabilmeniz için birleştirmektedir.
 
INCI Name: Aqua, Fagraea berteroana flower extract, Glycerin, Dehydroacetic acid, Benzyl alcohol
CTFA Name: Water, Fagraea berteroana flower extract, Glycerin, Dehydroacetic acid, Benzyl alcohol

Kozmetik kullanım önerileri:
Yüz ve vücut bakım ürünleri (nemlendirici kremler, vücut sütleri, losyonlar ...): 3 - 10%
Güneş ve güneş sonrası ürünler (sütler, kremler, losyonlar, ...): 1 - 5%
Hijyen ürünleri (şampuan, duş jelleri, sabunlar ...): 0.5 – 2%