Tamanu Original Unrefined Oil

Yüzlerce özelliği olan bu kutsal ağaç Pasifik bölgesinde yetişir. Yerel ilaç yapımında çok önemli bir rol oynar. Meyveleri, yaprak ve kökleri muhteşem tedavi edici özelliklere sahiptir.
1950’li yıllarda yapılan bilimsel çalışmalar, tedavi edici özellikler bakımından bu bitkinin anti bakteriyel, anti parazitik, ve etkili bir anti-inflamatuar olduğunu ortaya çıkartmıştır. 
Güneşten koruyucu ve güneş sonrası ürünlerde, koruyucu bakım ürünlerinde, hasarlı ve tahriş olmuş ciltlere yönelik oluşturulan formülasyonlarda, yenileyici ve anti-aging ürünlerde, bebek pişik kremlerinde, vücut hijyeninde ve doğal anti-bakteriyel ürünlerde kullanımı yaygındır.

Inci Name: Calophyllum inophyllum seed oil, Tocopherol
 

Bu hammadde Ecocert listesine kayıtlıdır. Doğal ve Organik Ecocert'in standartlarına göre onaylanmış kozmetik formülasyonlarda kullanılabilir.