Monoï de Tahiti® Natural Oceanian Saffron

Rea Tahiti de denilen Okyanus Safranı dermo-kozmetik özelliklere sahip, renklendirici ve aromatik bir köktür. Curcuminoids, Carotenoids, Vitamin-A, foto protektan ve antioksidan özelliklere sahip moleküller içerir. Kozmetik ürünlerde anti-oksidan, nemlendirici, doğal bronzlaştırıcı ve naturel renklendirici, güneşten koruyucu ürünlerde foto yaşlanma karşıtı, olarak kullanılır.

Inci Name: Cocos nucifera (coconut) oil, Curcuma longa root extract, Gardenia tahitentis (tiare) flower, Tocopherol