Virgin Coconut Milk Oil

Hindistan Cevizi Ağacı, gıda, barınak ve koruma sağlayarak “hayat ağacı” ünvanını hak etmiş ve Tahiti de Polinezya kültürünün ayrılmaz bir parçası olmuştur. Güney Pasifiğin geleneksel şifacıları çok eski zamanlardan beri cildi nemlendirmek, kızarıklık, tahriş ve cilt kuruluğunu gidermek için Tahitian Monoi ve Hindistan cevizi yağı kullanırlar.
Son zamanlarda yapılan araştırmalar bizlere, bu yağın trigliseridlerinin eşsiz oranından dolayı önemli kozmetik özelliklerini göstermiştir. Virgin Coconut Milk Oil dermo-kozmetikteki koruyucu etkisi için yaygın olarak kullanılır. Örneğin; yeniden canlandırıcı saç ve cilt ürünlerinde.

Inci Name: Cocos nucifera (coconut) oil, Tocopherol