Frangipani Oily Extract

Frangipani dünyanın en güzel tropik ağaçlarından biridir. Ayrıca kokusu çok takdir edilen tıbbi bir bitkidir. Frangipani Oily Extract, ölümsüz olarak kabul edilen bu bitkinin tüm özelliklerini ve aromasını taşır. Nemlendirici ve yumuşatıcı özelliği ile, vücut bakım ürünlerinden yüz kremlerine, masaj yağlarından şampuan ve duş jeline kadar geniş bir kozmetik ürün yelpazesinde kullanılır. 

INCI Name : Helianthus annuus seed oil, Plumeria alba flower extract, Plumeria rubra flower extract, Tocopherol