Monoï de Tahiti® Natural Frangipani

Monoi de Tahiti içerisinde double soaking yöntemiyle Frangipani çiçeklerinin işleme tabi tutulmasıyla elde edilir. %100 doğaldır.
“Frangipani” adı 12.yüzyılda ismi Frangipani olan İtalyan bir bilim adamının bu çiçeğin parfümünü yapmasıyla almıştır. 4 yüzyıl sonra Avrupalı seyyahlar, Karayiplerde kokusu Frangipaniye benzeyen Plumeria ağacını keşfetmişler. Frangipani tropik çiçeklerin en güzellerinden biridir, bunun da ötesinde nefis kokusu olan medikal bir bitkidir. Zarar gördüğünde bile yaşama tutunduğu, çiçek ve yaprakları büyümeye devam ettiği için “ölümsüz çiçek” olarak adlandırılmıştır.
Monoï de Tahiti® Frangipani’nin (fatty acid, sterols, tocopherols, volatile aromatic compounds) zengin içeriği ile nemlendirici, serbest radikallere karşı koruyucu, sıkılaştırıcı ve cildi uyarıcı, koruyucu, cildi yatıştırıcı etkisi vardır.

Inci Name: Cocos nucifera (coconut) oil, Gardenia tahitentis (tiare) flower, Plumeria alba flower extract, Plumeria rubra flower extract, Tocopherol