G-Cell® : Üzümden Aktive Edilmiş Meristem Hücre Kültürü

Yaşama kabiliyeti ve büyüme potansiyeli yüksek olan, belli çeşitlerdeki ham üzümler seçilerek en aktif kök hücreler elde edilir. Ham üzümlerin seçilmesinin sebebi, bu hücrelerinin yaşama kabiliyeti olgun üzümlere oranla daha yüksek olduğundan, büyüme potansiyeli yüksek kültürler elde etmek mümkündür.
Meristematik hücrelerin yüksek miktarda ürettiği, biyolojik olarak kullanılabilen polifenoller sayesinde G-CELL® serbest radikaller üzerinde hızla etki eder. Laboratuvar testleri G-CELL®’in radikal türlerini süratle ve etkili bir şekilde azalttığını göstermektedir. Anti-oksidan, anti-ageging ürünlerde, yüksek kaliteli yüz, vücut, dekolte ürünlerinde kullanılır.  UV ye karşı cildi korur.% 0,5 lik G-CELL® kullanımı ile, cildin serbest radikallere karşı korunmasında %120’lik bir artış görülmüştür.

INCI Name: Water (and) Vitis vinifera, Citric acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate,
CTFA name: Water (and) Vitis vinifera fruit meristem cell culture
Kozmetik uygulamalar: Her türlü cilt bakım ürününde kullanılabilir. Güneş bakım ürünlerinde, anti-oksidan, anti-ageging ürünlerde, yüksek kaliteli yüz, vücut, dekolte ürünlerinde kullanılır.
Önerilen kullanım: 0.5 %