Jojoba Yağı

Jojoba, çok yıllık, çalımsı ve kurağa dayanıklı bir çöl bitkisidir. Arizona, Kalifornia ve Meksika’dan Sonoran çöllerine kadar olan yerlerde doğal olarak yetişmektedir.
Nemlendirici ve canlandırıcı etkisi nedeniyle tercih edilir.

Inci Name: Simmondsia chinensis
Ekstraktın Elde Edildiği Kısım: Meyve-Tohum
Çözünürlük: Yağda
Kozmetik uygulamalar: Her tür kozmetik formülde kullanılabilir