Natural Yellow Color /OS

Zencefil bitkisi ile aynı aileye sahip olan zerdeçal, Güney Asya'nın tropik bölgelerinde, trompet şeklinde çiçekleri olan ve 1-1,5 metreye kadar büyüyebilen çok yıllık bir bitkidir.

Zerdeçal kokuludur, acı ve biraz keskin bir tadı vardır. Kökleri baharat ve gıdalara renk vermek için kullanılır. Batıda köri gibi popüler olarak tüketilir.

Yağda çözünen formu ile kozmetik formüllere sarı renk vermek amacıyla kullanılır. %100 doğaldır.
 
INCI: Glycine soja oil; Curcuma longa extract; Tocopheryl acetate
Kozmetik kullanım: Her türlü masaj ve banyo yağlarında, çeşitli cilt bakım krem ve losyonlarında, saç bakım ürünlerinde..vb.
Görünüm: Şeffaf sarı sıvı
Çözünürlük: İlgili tüm kozmetik yağlarda çözünür