Benzophenone – 3

Suda çözünmeyen bu filtre, alkol ve yağda çözünür. Güçlü UVA ve UVB filtresidir (öncelikle UVB, ayrıca UVA). Diğer güneş filtrelerinin (örneğin homosalatE, Octyl salicylate, OM-cinnamate) UVB korumasını geliştirir.

Water-insoluble, soluble in alcohol & oil. Potent UVA & UVB absorber (primarily UVB but also UVA), protects from sun-induced skin aging (UVA), enhances UVB protection of other sunscreens (e.g. homosalate, octyl salicylate, OM-cinnamate)

INCI: Benzophenone-3
Diğer isimleri: Oxybenzone
Kozmetik Uygulamalar: Güneş bakım ve güneş koruma ürünleri, renkli kozmetik, çeşitli kozmetikler ve parfümler.
Görünüş: Sarı kristal toz
Çözünürlük: Yağlarda çözünür

Yazmaya başlayın ve aramak için Enter'a basın.

Shopping Cart