Cruox® : Hidrolize Buğday Kepeği
/
/
Cruox® : Hidrolize Buğday Kepeği

Kırışıklık önleyici, yaşlanmayı geciktirici ve antioksidan etkisi vardır. Cruox ® kullanılan ürünler ile cilt yumuşar, pürüzsüz bir görünüm kazanır ve ipeksi hissedilir.

Cruox ® biyo-sıvılaştırılmış buğday kepeği, içerdiği ferulic acid + di-ferulic acid + Arabinoxylans kompleksi sayesinde mikrofibril sentezini aktive eder ve kırışıklıklıkları içeriden doldurur. Bu sayede cilt daha genç ve canlı görünür. Cruox ®’un deri esnekliğinin arttırma ve yaşlanma karşıtı etkinliği, 30-50 yaş arası kadın ve erkek deneklerle yapılan çalışmalarla kanıtlanmıştır.

INCI: Hydrolyzed wheat bran, citric acid, sodium benzoate, potassium sorbate.
CTFA name: Hydrolyzed Wheat Bran
Köken: Bitkisel
Kozmetik uygulamalar: Her türlü cilt bakım ürününün su fazında kullanılabilir. Güneş kremleri, güneş sonrası losyonlar, yaz sonrası cilt onarım ürünleri, özellikle kırışıklık karşıtı kozmetik ürünler için ideal aktif özdür.
Önerilen kullanım: 3-5%


Bu hammadde ICEA tarafından sertifikalandırılmıştır

Yazmaya başlayın ve aramak için Enter'a basın.

Shopping Cart