LUMINESCINE

CİLT PARLAKLIĞINDA DEVRİM YARATAN BİR KONSEPT

LUMINESCENCE, yüksek (UV) enerjili ışığa neden olan bir madde tarafından görünür ışık yayılması olan bitki fotolüminesansına dayalı kozmetikler için üretilmiş ilk doğal aktif bileşendir. LUMINESCINE, zararlı yüksek enerjili UV radyasyonundan koruyabilir, onu doğrudan ciltten ve saçtan yayılan bir ışık kaynağına dönüştürerek daha parlak, daha göz alıcı, daha genç ve sağlıklı görünmelerini sağlar. LUMINESCENCE, son derece yenilikçi kozmetik ürünler yaratmaya izin veren çiçeklerin gizli özelliklerinin harmanlanmasıyla elde edilmiştir.

Fotolüminesans nedeniyle ışık üretir (in vitro testler)
Cilt parlaklığını artırır (+5.5 Δ L a.u. in vivo test)
Saçın canlılığını ve parlaklığını artırır (+10.3 Δ L a.u.’ye kadar ex vivo test)
UV-mavi ışık kaynaklı foto-oksidatif strese karşı korur (in vitro testler)
Tirozinaz ve melanin sentezini engeller (in vitro testler)

INCI Name: glycerin, hydrolyzed Verbascum thapsus flower, citric acid, sodium benzoate, potassium sorbate.
Koruyucu madde:  Sodium benzoate, Potassium sorbate
Köken: Akdeniz sığırkuyruğu otu (Verbascum Thapsus) çiçekleri
Kozmetik uygulamalar:  genel cilt ve saç bakımı ürünleri
Önerilen kullanım:  % 3-5 w/w
ORGANİK Kozmetik: COSMOS onaylı

Yazmaya başlayın ve aramak için Enter'a basın.

Shopping Cart