Octyl Methoxycinnamate – OMC
/
/
Octyl Methoxycinnamate – OMC

Global, uzun bir geçmiş ve mükemmel etkinlik profili ile yağda çözünebilir organik UV-B filtresidir.

INCI: Ethylhexyl Methoxycinnamate
Diğer isimleri: Octinoxate
Kozmetik Uygulamalar: Güneşten koruyucu ve güneş sonrası ürünlerde, saç bakım ürünleri, koruyucu krem, losyon ve makyaj malzemelerinde
Görünüş: Açık sarı yağlı sıvı
Çözünürlük: Yağlarda çözünür

Yazmaya başlayın ve aramak için Enter'a basın.

Shopping Cart