Tiare çiçeklerinin (Gardenia Tahitensis), Tahiti de üretilen Hindistan Cevizi Yağı'nın içinde bekletilerek etkin maddesinin alınmasıyla elde edilen %100 doğal bir üründür. Fransız Polinezyasının sembolü olan “Tahiti Tiare”si, adaların uzak ıssız…

Monoï de Tahiti® Brut Toco

Monoi de Tahiti içerisinde double soaking yöntemiyle Frangipani çiçeklerinin işleme tabi tutulmasıyla elde edilir. %100 doğaldır. “Frangipani” adı 12.yüzyılda ismi Frangipani olan İtalyan bir bilim adamının bu çiçeğin parfümünü yapmasıyla…

Monoï de Tahiti® Natural Frangipani

Bu yağlı öz, Tiare çiçeğinin yumuşatıcı ve yatıştırıcı etkilerini, Tahiti zencefilinin uyarıcı ve enerji verici etkileri ile mükemmel bir şekilde birleştirir. Inci Name: Cocos nucifera (coconut) oil, Gardenia tahitentis (tiare)…

Monoï de Tahiti® Natural Ginger

Monoi de Tahiti içierisinde double soaking yöntemiyle Noni yapraklarının işleme tabi tutulmasıyla elde edilir. Monoï de Tahiti® Noni, bir aktif madde olarak kozmetik formüller içine dahil edilebilen %100 doğal, bitkisel…

Monoï de Tahiti® Natural Noni

Rea Tahiti de denilen Okyanus Safranı dermo-kozmetik özelliklere sahip, renklendirici ve aromatik bir köktür. Curcuminoids, Carotenoids, Vitamin-A, foto protektan ve antioksidan özelliklere sahip moleküller içerir. Kozmetik ürünlerde anti-oksidan, nemlendirici, doğal…

Monoï de Tahiti® Natural Oceanian Saffron

Doğal Umuhei markiz geleneğinden gelen bir güzellik yağıdır. Her sabah Polinezya kadınları, aromatik çiçek, yaprak, meyve ve baharatlardan kendilerine kolye yapar ve bunu bütün gün takarlar. Akşamları ise bu kolyeyi…

Monoï de Tahiti® Natural Umuhei

Bu ürün Monoi de Tahiti’nin tüm avantajlarını vanilyanın afrodizyak etkisi ve duygusal erdemiyle birlşetirmiştir. Inci Name: Cocos nucifera (coconut) oil, Gardenia tahitentis (tiare) flower, Vanilla planifolia fruit extract, Vanilla tahitentis…

Monoï de Tahiti® Natural Vanilla Beans

Yazmaya başlayın ve aramak için Enter'a basın.

Shopping Cart