Yağlı Ekstrakt

Frangipani dünyanın en güzel tropik ağaçlarından biridir. Ayrıca kokusu çok takdir edilen tıbbi bir bitkidir. Frangipani Oily Extract, ölümsüz olarak kabul edilen bu bitkinin tüm özelliklerini ve aromasını taşır. Nemlendirici…

Frangipani Oily Extract

Güneşin tohumları olarak adlandırılan Roucou ile ilgili son yıllarda yapılan bilimsel çalışmalar tıbbi ve kozmetik alanlarında kullanılabilecek ilginç özelliklerini ortaya çıkartmıştır. UV ışınlarına karşı foto-koruma, anti-oksidan, anti-radikal, doğal renklendirici özellikleri…

Roucou Oil

Bu yağın üretiminde zengin vanilya etkisi için, Bourbon Vanilyası ve Tahiti Vanilyası bir arada kullanılmıştır. “Tahiti’nin Siyah Altını” olarak adlandırılan bu lüks ve popüler baharatdan elde edilen Vanilla Oil Sunflower…

Vanilla Oil Sunflower Support

Yazmaya başlayın ve aramak için Enter'a basın.

Shopping Cart