Natural Kozmetik Hammaddeleri

/
/
Natural Kozmetik Hammaddeleri

SAÇ ONARIMI VE NEMLENDİRİLMESİ İÇİN ORGANİK KESTANELER AQ-Save ® %100 organik kestaneden elde edilir ve saç bakımı için aktif bir bileşendir. Boyalar, ağartma, düzleştirme, kurutma, fön gibi işlemler,  saçın su…

Kırışıklık önleyici, yaşlanmayı geciktirici ve antioksidan etkisi vardır. Cruox ® kullanılan ürünler ile cilt yumuşar, pürüzsüz bir görünüm kazanır ve ipeksi hissedilir. Cruox ® biyo-sıvılaştırılmış buğday kepeği, içerdiği ferulic acid…

100 yaşındaki Akdeniz geleneğinden ilham alınarak yapılan şarap terapisi, vücudu tekrar canlandırmak ve korumak için en etkili, doğal terapilerden biri olarak tanınır. Üzüm modern cilt bakımı için esas hale gelmiştir.…

Tiare çiçeklerinin (Gardenia Tahitensis), Tahiti de üretilen Hindistan Cevizi Yağı'nın içinde bekletilerek etkin maddesinin alınmasıyla elde edilen %100 doğal bir üründür. Fransız Polinezyasının sembolü olan “Tahiti Tiare”si, adaların uzak ıssız…

Monoï de Tahiti® Brut Toco

Monoi de Tahiti içierisinde double soaking yöntemiyle Noni yapraklarının işleme tabi tutulmasıyla elde edilir. Monoï de Tahiti® Noni, bir aktif madde olarak kozmetik formüller içine dahil edilebilen %100 doğal, bitkisel…

Monoï de Tahiti® Natural Noni

Inci Name: Argania Spinosa Kernel Oil Türkçe ismi: Doğal ve Organik Argan Çekirdeği Yağı Yüksek miktarda E Vitamini ve steroller içerdiği için güçlü antioksidan etki sağlar. Yağlılık hissi vermeden saç…

OLEOX®’u karakterize eden fenolik kısım çift koruyucu aktiviteye sahiptir. Cildi, UV-B ışınından koruyarak etkili bir güneş kremi gibi davranır. Güçlü bir anti-oksidan olduğu için doğal cilt savunmasını destekleyen yedek bir…

Nar çekirdeklerinin doğal sertlikleri, onlara güçlü bir exfoliant özellik verdiği için, peeling ve scrub formüllerine kolaylıkla adapte edilir. Nar çekirdekleri anti oksidan özellikleri ile bilinirler. Inci Name: Punica granatum seed…

Güneşin tohumları olarak adlandırılan Roucou ile ilgili son yıllarda yapılan bilimsel çalışmalar tıbbi ve kozmetik alanlarında kullanılabilecek ilginç özelliklerini ortaya çıkartmıştır. UV ışınlarına karşı foto-koruma, anti-oksidan, anti-radikal, doğal renklendirici özellikleri…

Roucou Oil

Yüzlerce özelliği olan bu kutsal ağaç Pasifik bölgesinde yetişir. Yerel ilaç yapımında çok önemli bir rol oynar. Meyveleri, yaprak ve kökleri muhteşem tedavi edici özelliklere sahiptir. 1950’li yıllarda yapılan bilimsel…

Tamanu Original Unrefined Oil

Üzüm derisi, üzümü UV’ye maruz kalmaktan, patojen saldırılardan, çevresel kirlilikten ve olumsuz hava koşullarından korur. Üzüm derisinin savunmadaki sırrı, sentezleyebildiği ve meyve derisinde biriktirebildiği binlerce molekülde saklıdır. BioSıvılaştırma tekniği, üzümün…

Bu yağın üretiminde zengin vanilya etkisi için, Bourbon Vanilyası ve Tahiti Vanilyası bir arada kullanılmıştır. “Tahiti’nin Siyah Altını” olarak adlandırılan bu lüks ve popüler baharatdan elde edilen Vanilla Oil Sunflower…

Vanilla Oil Sunflower Support

Yazmaya başlayın ve aramak için Enter'a basın.

Shopping Cart