Naturel Yağ ve Butter Grubu

/
/
Naturel Yağ ve Butter Grubu

Soğuk Press Yağlar

Soğuk sıkma yağlar, kimyasal uygulama içermeden mekanik bir şekilde yağ elde etmektir.

İşlem sırasında sıcaklık maksimum 40°C’ye ulaşır, böylece bitkinin öz değerlerinde kayıp yaşanmaz.

Butter’lar

Butter; Temel olarak katı form da olan bitkisel yağlar olarak tanımlanabilir.

Kozmetikte cilt bakım ürünleri, losyonlar, kremler, renkli kozmetik grubu, masaj yağları ve benzeri birçok alanda kullanılır.

Inci Name: Prunus Armeniaca Kernel Oil Türkçe ismi: Kayısı Çekirdeği Yağı Apricot oil, hafif ve nazikçe nemlendirir ve nem dengesinin korunmasına yardımcı olur. GLA also plays a role in firming…

Inci Name: Persea Gratissima Oil Türkçe ismi: Avocado Yağı Yüksek cilt penetrasyonu ve hızlı emilim sağladığı için kozmetikte tercih edilir. E Vitamini bakımından son derece zengin bir kaynaktır. Yenileyici ve…

Inci Name: Theobroma Cacao Seed Butter Cocoa butter, kakao ağacı meyvelerinden üretilmiştir. Ciltteki kırışıklıkları ve kurumayı önler. Dejenerasyonu azaltır ve onarıcıdır. Kremlerde, losyonlarda, balmlarda, fondötenlerde ve masaj kremlerinde kullanılır.

Inci Name: Vitis Vinifera Seed Oil Türkçe ismi: Üzüm Çekirdeği Yağı Grape seed oil, E vitamini için iyi bir kaynaktır. Şaşırtıcı derecede nemlendirici özelliğe sahiptir. Saç uzamasını teşvik eder ve…

Inci Name: Simmondsia Chinensis Oil Türkçe ismi: Jojoba Yağı Kolayca emilir, yumuşak ve esnek bir cilt bırakır. Bir nemlendirici olarak oldukça etkilidir. Zamanla canlılığını kaybetmiş ciltlere daha genç bir görünüm…

Inci Name: Mangifera Indica Seed Butter Mango butter, mango ağacının çekirdekleri elde edilir. İyi derece yumuşatma özelliği vardır ve güneşe karşı koruyucu bir etki katar. Onarıcı ve besleyicidir. Losyonlarda, saç kremlerinde…

Inci Name: Argania Spinosa Kernel Oil Türkçe ismi: Doğal ve Organik Argan Çekirdeği Yağı Yüksek miktarda E Vitamini ve steroller içerdiği için güçlü antioksidan etki sağlar. Yağlılık hissi vermeden saç…

Inci Name: Olea Europaea Oil Türkçe ismi: Zeytin Yağı Olive oil, cilt elastikiyetini arttıran squalene içerir. Cildin derinlerine nüfuz eder ve besler. Bol miktarda polifenol içermesiyle cildi yatıştırır. Anti-aging ve…

Inci Name: Punica Granatum Seed Oil Türkçe ismi: Nar Çekirdeği Yağı Pomegranate oil, güçlü bir antioksidan değere sahiptir. Cildi nemlendirme, canlandırma, kırışıklıklara yardımcı olma ve küçük cilt tahrişlerini yatıştırma özelliği…

Inci Name: Rosa Canina Seed Oil Türkçe ismi: Kuşburnu Çekirdeği Yağı İnce çizgi ve kırışıklıkları önlemek ya da iyileştirmek için kullanılır. Kuru ciltler için etkili bir nemlendiricidir. Çatlakları önlemek veya…

Inci Name: Sesamum Indicum Oil Türkçe ismi: Susam Yağı Susam yağının saçı ve dudakları yumuşatmak için eşsiz bir yeteneği vardır.  Susam yağı, doğal bir UV koruyucudur. Şaşırtıcı temizleme özelliklerine sahiptir.…

Inci Name: Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Shea butter, Afrika kıtasında yetişen karite ağacının meyve tohumlarının preslenmesiyle elde edilmiştir. Hava, güneş ve tahrişlere karşı cildi koruyucudur. Krem,losyon ve balmlarda kullanılması önerilir.

Inci Name: Prunus Dulcis Seed Oil Türkçe ismi: Tatlı Badem Yağı Sweet almond oil, derin ve iyi bir nemlendiricidir. Cilt tahrişlerini yatıştırır. Yaşlanma sürecini geciktirir. Cildi besler, pürüzsüz ve yumuşak…

Inci Name: Tritucum Vulgare Oil Türkçe ismi: Buğday Tohumu Yağı Cilde uygulandığında genel sağlık ve görünümünü iyileştirir. Yüksek antioksidan değeri, anti-aging tedavi yapar. Kırışıklıkların ve ince çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı…

Yazmaya başlayın ve aramak için Enter'a basın.

Shopping Cart