Bitkisel Ekstrakt ve Yağlar

/
Bitkisel Ekstrakt ve Yağlar

‘Hayatın bizlere sunduğu en büyük ödül, buna değecek bir işte çok çalışma şansıdır.’

Theodore Roosvelt

 

Surya Kimya olarak ekstrakt grubunda sizlere genel bitkisel özlerden, egzotik bitkisel özlere kadar geniş bir yelpaze sunmaktayız…

Bitki özlerini yağda çözünen ve suda  çözünen olmak üzere, iki farklı formda üretiyoruz. Siparişinizi takiben birkaç iş günü içerisinde sevk ediyor, analiz sertifikası, teknik tanıtım dokümanı ve güvenlik bilgi formları ile birlikte sizlere ulaştırıyoruz.

Formüllerinizin ana kimliğini oluşturmak için seçtiğiniz ekstraktları, firmanıza özel karışımlar şeklinde de üretebiliyoruz.

Botanik ekstreleri ve kompleksleri, her türlü losyon, krem, balsam, şampuan, yüz temizleme jeli, tonik vb. formüllerinizde kullanabilirsiniz.

Doğal bitkisel aktif madde ihtiyaçlarınız için;

  • Glikolik, Gliserin ve Yağ bazlı ekstrakt paleti
  • Yüksek çözünürlükleri sayesinde bitmiş kozmetik ürünlerde rahatlıkla kullanılabilirler
  • Özel ürün geliştirilmesi mümkündür

Yurtdışına bağlı kalmadan, siz değerleri iş ortaklarımıza çok daha hızlı hizmet sunuyoruz…

Çeşitlerimiz web sitemizde listelenen ürünler ile sınırlı değildir. Başka çeşit bitki özlerine ihtiyacınız varsa lütfen bizim ile irtibata geçiniz.

Adaçayı, diş otu veya meryemiye olarak da bilinir. Ballıbabagiller (Lamiaceae) familyasından Salvia cinsini oluşturan kokulu bitkilere verilen addır. Orta Avrupa ve Balkanlar’da bulunur. Ülkemizde Akdeniz ve Ege Bölgesi’nde yaygın olarak yetişir, başlık biçiminde çiçek açan, güzel…

Aloe Vera, eski kültürler tarafından uzun süredir kullanılan şifalı bir bitkidir. Zambakgillerden olan Aloe Vera bitkisi Afrika kökenli olup, Mısırlıların bu şifalı bitkiyi M.Ö. 1500 tarihlerinden bu yana bitkisel tedavi…

Aynısafa (Calendula officinalis), ülkemizde yetişen bitkiler arasında çok önemli bir yere sahiptir. Bu şifalı bitki ayrıca, altıncık, tıbbi öküzgözü, nergis, portakal nergisi ve tıbbi nergis olarak da anılır ve sokak…

Gül, gülgiller (Rosaceae) familyasının Rosa cinsinden güzel kokulu bir bitkidir. Anavatanı Anadolu, İran ve Çin'dir ama başka yerlerde de yetişir. Çok güzel ve kıymetlidir. Yurdumuzda özellikle Isparta bölgesinde yetişen gülün esansiyel yağı uluslararası düzeyde popülerdir. Kozmetikte endüstrisinde, canlandırıcı, temizleyici…

Isırgan, ısırgangiller familyasının Urtica cinsinden Mayıs-Ağustos ayları arasında çiçek açan, bir yıllık veya çok yıllık, bir evcikli otsu bitki türlerinin ortak adıdır. İyi bir arındırıcıdır, dolaşımı hızlandırır ve canlandırıcı etkisi sebebiyle kozmetikte kullanılır. Genel ismi: Nettle Extract Bitkinin Latince ismi: Urtica dioica…

Jojoba, çok yıllık, çalımsı ve kurağa dayanıklı bir çöl bitkisidir. Arizona, Kalifornia ve Meksika’dan Sonoran çöllerine kadar olan yerlerde doğal olarak yetişmektedir. Nemlendirici ve canlandırıcı etkisi nedeniyle tercih edilir. Inci…

Lavanta, ballıbabagiller familyasından Lavandula cinsini oluşturan Akdeniz kökenli bitki türlerinin ortak adı. Atlas Okyanusu adalarından, Akdeniz çevresi ülkelerine ve Hindistana kadar uzanan geniş bir alanda yetişen lavanta cinsi üyeleri, çalı görünümlü, toplu başak biçiminde mavi, morumsu ya da kırmızı çiçekler açan…

Ülkemizde babunç, tıbbi papatya ya da sadece papatya adlarıyla bilinir. Papatya; genelde balçıklı topraklarda, orman çayırlıklarında, eğimli topraklarda, tahıl, mısır, patates ve şalgam tarlalarında yetişir. Cildi sakinleştirir ve tazelerken, arındırır.…

Kabakgiller familyasından bir bitki türü ve meyvesine verilen genel addır. Anayurdunun Kuzey Hindistan olduğu sanılan bitkinin tarımı çok eski dönemlerden beri yaygın olarak yapılmaktadır. Bol su seven bu bitki hemen her türlü iklimde yetişir fakat kurak…

Sarımsak, Alliaceae familyasına dahil olan, Allium cinsinden bir soğanlı bitki türüdür. 25-100 cm yüksekliğe kadar boy atar. Yapraklarında, saplarında ve toprakaltındaki soğanında kokulu bir yağ bulunur. Sarımsak yıllık bir bitkidir. Soğan, yabani soğan, zambak ve pırasa ile akraba olan sarımsak doğada yabani…

Badem, gülgiller (Rosaceae) familyasının Prunoideae alt familyasından, meyvesi yenebilen küçük bir ağaç türü. Badem bu ağacın meyvesidir. Şeftali ile birlikte Prunus'un alt cinsi amygdalusun içinde yer alır. Besleyici, yumuşatıcı ve antioksidan özellikleri nedeniyle kozmetik endüstrisinde tercih edilir. Genel ismi:…

Zeytin 10 metreye kadar boylanabilen, sık dallı, yayvan tepeli, her dem yeşil yapraklı bir ağaçtır. Geniş, kıvrımlı, yamru yumru bir gövdesi vardır. Ağaç yaşlandıkça, düzgün gri renkli gövde kabuğu giderek çatlar. Ağacın tacı…

Yazmaya başlayın ve aramak için Enter'a basın.

Shopping Cart