Cetearyl Alcohol
/
/
Cetearyl Alcohol

Bitkisel kaynaklı yağ alkolü, formülasyonları kalınlaştırmak ve stabilize etmek için kullanılır. Ayrıca cilde yumuşatıcı bir his verir.

INCI Name: Cetearyl alcohol
Diğer isimleri: Cetylstearyl alcohol; Cetostearyl alcohol
Görünüm: Beyaz pullar ya da boncuklar şeklinde
Kozmetik uygulamalar: Krem, losyon, merhem, şampuan, saç kremi, balsam, makyaj ürünleri.

Yazmaya başlayın ve aramak için Enter'a basın.

Shopping Cart