Monoï de Tahiti® Natural Noni
/
/
Monoï de Tahiti® Natural Noni

Monoi de Tahiti içierisinde double soaking yöntemiyle Noni yapraklarının işleme tabi tutulmasıyla elde edilir. Monoï de Tahiti® Noni, bir aktif madde olarak kozmetik formüller içine dahil edilebilen %100 doğal, bitkisel güzellik bakım ürünüdür.
Bu yağlı öz Tiare çiçeğinin nemlendirici ve rahatlatıcı etkilerini, Noni yapraklarının iyileştirici, anti-inflamatuar, enerji verici ve dengeleyici etkileriyle mükemmel şekilde birleştirir. Olağan üstü iklim koşulları ve Polinezyanın bereketli toprakları üstün özelliklerine katkıda bulunur.

Inci Name: Cocos nucifera (coconut) oil, Gardenia tahitentis (tiare) flower, Morinda citrifolia (noni) extract, Tocopherol


Bu hammadde Ecocert listesine kayıtlıdır.
Doğal ve Organik Ecocert’in standartlarına göre onaylanmış kozmetik formülasyonlarda kullanılabilir.

Yazmaya başlayın ve aramak için Enter'a basın.

Shopping Cart