UV Koruyucu ve Vitaminler

/
/
UV Koruyucu ve Vitaminler

Uzun geçmiş ve mükemmel etkinlik profili ile küresel onaylı organik UVA filtresi. UVA radyasyonuna karşı cildi (320-400nm) korur ve güneş ışığına maruz kalmanın uzun vadeli zararlı etkilerini en aza indirir.…

Avobenzone

Suda çözünmeyen bu filtre, alkol ve yağda çözünür. Güçlü UVA ve UVB filtresidir (öncelikle UVB, ayrıca UVA). Diğer güneş filtrelerinin (örneğin homosalatE, Octyl salicylate, OM-cinnamate) UVB korumasını geliştirir. Water-insoluble, soluble…

Benzophenone – 3

600 e yakın karotenoid vardır. Bunların arasında A Vitaminine en fazla dönüşen karoten Beta Carotene dir. Karotenoidler antioksidan özellikleri ile cildi serbest radikallere karşı korurlar. Ayrıca doğal bir pigment olan…

Beta Carotene 5% OS

Coenzyme Q-10 yağda çözünen vitaminlere benzer bir yapıdadır ve her insan hücresinde bulunur.  Hücre içinde enerji üretimi için hayati öneme sahip bir yardımcı enzimdir.  Ayrıca serbest radikallere karşı son derece…

Coenzyme Q-10

Güçlü nemlendirici ve yenileyici özellikleri olan bir vitamindir. Nemlendirici özellikleri stratum corneum da hidrasyonu geliştirerek, transepidermal su kaybını azaltır. Bu sayede cildin elastikiyetini ve yumuşaklığını korur. INCI Name: Panthenol Diğer…

D-Panthenol 75L

EHS yağda çözünen, efektif bir UV-B güneş filtresidir. Tüm güneşten koruma ürünlerinde kolaylıkla kullanılabilir. Katı ve kristal formdaki UV filtreleri için çok iyi bir çözücüdür. INCI: Ethylhexyl Salicylate Diğer isimleri:…

Ethylhexyl Salicylate – EHS

Homosalate etkili bir UV-B filtredir. Her türlü güneş koruyucu üründe kullanılabilir. Katı, kristal formdaki UV filtreler için mükemmel bir çözücüdür. INCI: Homosalate Diğer isimleri: 3,3,5-trimethycyclohexyl salicylate, HMS Kozmetik Uygulamalar: Güneşe…

Homosalate – HMS

Niacinamide cilt aydınlatma ürünlerinde yaygın olarak kullanılan popüler bir vitamindir. Ancak, cilt görünümündeki yararları bunun çok ötesindedir. Niacinamide lekelenmiş, kuru ve hassas ciltler ya da anti-kırışıklık tedavisi için tasarlanmış cilt…

Niacinamide

Oktocrylene kolaylıkla bir formülasyonun yağ fazına dahil edilebilir. Avobenzone’i ışığa dayanıklı hale getirebilme özelliği vardır. Octocrylene, katı, kristal formdaki UV filtreler için mükemmel bir çözücüdür. Diğer UV-filtreleri ile birlikte yüksek…

Octocrylene

Global, uzun bir geçmiş ve mükemmel etkinlik profili ile yağda çözünebilir organik UV-B filtresidir. INCI: Ethylhexyl Methoxycinnamate Diğer isimleri: Octinoxate Kozmetik Uygulamalar: Güneşten koruyucu ve güneş sonrası ürünlerde, saç bakım…

Octyl Methoxycinnamate – OMC

PBSA, suda nötralize edildikten sonra çok güçlü bir UV-B filtresi haline gelir. Diğer filtreler ile beraber kullanıldığında In Vivo SPF sağlayabilen bu filtre ile geniş spektrumlu, etkili güneş kremleri ve…

Phenylbenzimidazole Sulphonic Acid – PBSA

Cilt üzerinde çeşitli etkileri ile son derece aktif, yağda çözünen bir vitamindir. Hücre çoğalması (derinin kalınlaşması) uyarır, cildin bariyer fonksiyonunu iyileştirir, cilt elastikiyetini artırır ve cildin foto yaşlanma riskini azaltır.…

Vitamin A Palmitate

Etkili anti-inflamatuar ve anti-oksidan özellikleri vardır. DL-Alpha tocopheryl acetate veya Vitamin-E acetate, kozmetik formülasyonlarında istikrarlı yapısı ile sıkça tercih edilir. E vitamini serbest radikallerin zararlarından hücre zarlarını korur. Bu nedenle…

Vitamin E Acetate

Yazmaya başlayın ve aramak için Enter'a basın.

Shopping Cart