Ethylhexyl Salicylate – EHS
/
/
Ethylhexyl Salicylate – EHS

EHS yağda çözünen, efektif bir UV-B güneş filtresidir. Tüm güneşten koruma ürünlerinde kolaylıkla kullanılabilir. Katı ve kristal formdaki UV filtreleri için çok iyi bir çözücüdür.

INCI: Ethylhexyl Salicylate
Diğer isimleri: Octisalate, 2-ethylhexyl salicylate
Kozmetik Uygulamalar: Güneşe karşı ve güneş sonrası ürünlerde, saç bakım ürünlerinde, güneşin zararlı etkilerine karşı koruyucu krem, losyon ve makyaj malzemelerinde
Görünüş: Renksiz – açık sarı arası sıvı
Çözünürlük: Tüm kozmetik yağlarda çözünür

Yazmaya başlayın ve aramak için Enter'a basın.

Shopping Cart