Cyclosiloxane Blend
/
/
Cyclosiloxane Blend

Benzersiz volatilite özelliği ile kişisel bakım ürünlerinin bir numaralı baz yağıdır. Cilt üzerinde çok iyi yayılır, hiçbir yağlı kalıntı ya da his bırakmaz.

INCI Name: Cyclopentasiloxane (and) Cyclohexasiloxane
Diğer isimleri: Decamethylcyclopentasiloxane
Görünüm: Renksiz sıvı
Kozmetik uygulamalar: Ter önleyiciler, deodorantlar, saç spreyleri, temizleme kremleri, cilt kremleri, losyonlar ve stick ürünler, banyo yağları, güneş ve tıraş ürünleri, makyaj ürünleri, toz makyaj ürünleri, parfümler, kolonyalar ve tırnak cilaları.

Yazmaya başlayın ve aramak için Enter'a basın.

Shopping Cart